16.4.2009

love goes down.

No niin, edellisestä kerrasta näyttääkin olevan ihan nätisti aikaa. Joten ehkä kirjoittelen nyt vähän kuulumisistani! Piti ihan tarkistaa, mitä edellisessä merkinnässä jauhoin. Mutta nyt on tosiaan Seinäjoen ja Helsingin keikat ohi, ja samalla reissulla ehdin käydä studiossa vähän hoilottelemassakin! Mutta ne hoilottelut eivät liittyneet millään tavalla tähän meijän tyttöjen omaan bändiprojektiin. Se oli jotain aivan muuta. Ihan virkistävä kokemus, välillä on mukava tehä erilaista! Ja se erityisesti, että sain mahdollisuuden käydä kokeilemassa. Hienoa oli, vaikkakin krapulaisena sinne vaelsin. Siinä laulukopissa se darrakin sitten lopulta unohtui, ja pääsin nauttimaan niistäkin hetkistä. Sitä aamua edeltävänä iltana käytiin nimittäin tyttöjen kanssa vähäsen Molly Malonesissa oluella. Siinä vierähtikin useampi tunti ja useampi tuoppi, mutta ihan mukavaahan meillä tietysti oli! Mitä sitä turhaan tuhlailemaan iltojansa, jos voi viettää aikaa hienojen ihmisten kanssa tuopillisen äärellä. Mieluummin noin, kuin kotona omien höhläajatustensa parissa.

Keikat meni siinä sivussa. Meillä olikin uus kaveri matkassa, nimittäin Oksu hoiti miksuuttamisen noilla keikoilla! Ja vaikka ite lupauduin ajamaan yöllä Seinäjoelta Helsinkiin, väsähdin jo sadan kilsan jälkeen ja kuumettakin puski päälle... Oksu sitte oli kiltti ja ajeli loppumatkan. Henna piti seuraa siinä etupenkillä, joten liian hiljaista ei ainakaan ollut! Mulla oli taas se sama, ikuinen ongelma keikoilla. Ääni oli finaalissa. Sama oli tosiaan siellä studiolla, mutta sellanen soundi tavallaan sopi siihen... Mutta kuitenkin, saatiin keikat hoidettua ja mukava oli nähä taas ihmisiä tuollakin puolen Suomea! Kaikki keikkatauonrikkojakeikat on nimittäin soiteltu pohjosessa, joten oli äärimmäisen hienoa käydä etelässä välillä!

Ramillakin käytiin. Riinalla oli joku "hässäkkä", eikä päässyt tulemaan, mutta minä ja Henna kömmittiin taksiin tunnin yöunien jälkeen ja vaellettiin keskustaan. Ramilla oli skumpat ja kahvit valmiina ja kyllä se reissu virkisti meitä molempia, minua ja Hennaa, kummasti! Ei tuntunut enää yhtään siltä, että olisi nukkunut vain vajaan tunnin. Samoilla silmillä mentiin illalla sitten keikalle. Mutta tosiaan, Hennasta tuli kalju ja minusta tuli Rock.

Ajeltiin sitten Oulun kautta Sallaan. Sallassa soitettiin pääsiäislauantaina akustinen keikka tuolla tunturin pikkupubissa, elikkäs Kielassa. Oli harvinaisen hauska ja tapahtumarikas ilta Sallan raitilla sillon. Erityinen kiitos kuuluu Cavalryn tyypeille ja heidän yllätysiskulle - taas. Majoittivat minua ja Hennaakin sinne aamuun asti, Riina tuli meidät noutamaan kotiin siinä kymmenen pintaan! Mukavaa oli, makkaraa paisteltiin ja kuunneltiin vähä punkkia ja Bon Jovia. Mikäpä se siinä! Seuraavana iltana otin tiukasti paikan Volvon takapenkiltä, joka vei minut Rovaniemelle. Täällä olen ollut siitä asti. Vähän pidän seuraa mutsille, joka on viimesillään vauvahommissa ja kohta sen beeben pitäis ulostautua.

Helsingin hommat alkaa olla pikkuhiljaa selviämään päin. Tässä ei tartte enää hoitaa ku raha-asiat kuntoon ja SON SIINÄ!

Tässä tunnelmia pääsiäiseltä: