28.5.2009

helsinki-vantaa, here i come!

HYVÄÄ PÄIVÄÄ SUOMI! HUOMENNA JAPANI! :) HYMIÖ.

Tässä on pari webkamera-kuvaa kans, ihan just äsken otettuja. Ylemmässä tosiaan uus tukka. Tai no, uus ja uus, jos katotte eestä (niinku katotte) niin sehän näyttää aika perusmeikäläiseltä. Mut tiiättekö mitä, Linnea leikkas aika jäätävän rockletin mulle tänään! Takaa pois. Ja tuolla alhaalla kön on kuva, nii siinä oon vetäny nuo etureuhkat taakse pinnillä ja näyttää niinkö mullois lyhyt tukka! How cool is that?! Paitsi tuossa kuvassa tietenki näkyy vähän huonosti. Mutta näytän ihan lyhyttukkaselta muuten, paitsi tietty eestä on vähän tuota etujeejeetä kuiten. KUITEN!

Mutta hei siis! Huomenna on lento Japaniin. Aika siis niinkö TÄ! Ei tässä oikein muu auta. Päivitän näin yöllä ihan vaan tekemisenpuutteen vuoksi. Keksittiin Riinan kans maailman fixuin idis, nimittäin päätettiin valvoa tää yö, jotta saadaan jotenki unta sitte lennolla. Yeah righ, katotaan ni me vaan hiritetään unettomina ja levottomina koko vitun 9h ajan. Ja keikalla oon tällai: 8|

Mutta todellakin, odotetaan hurjan innolla koko reissua. Meillä on myös aikaa vähän shopitella ja ostella tuliaisia ja ehkä maistella paikallisia oluita vai onko ne ees paikallisia mut jumalauta pitäskö sitä raakaa merisiikaa vetää HÄ. Mien oo koskaan kokeillu ja oon landepaukku (kuka noin enää ees sanoo) ku en tiiä mitä sushi ees on. Mutta Japanin reissulla erityisjuttu on ehkä eniten se, että itse Mike Monroe tulee meijän keikalle ja me soitetaan pari biisiä yhessä. Ja höh. Se on maailman hienoin tilaisuus meille, ekaa kertaa Japanin maaperällä ja me saadaan noin mahtava TSÄÄNSSI ja hienoa seuraa lavalle. Aivan loistokasta, en malta odottaa! Treenattu on jo vähäsen ja nyt vaan ootellaan 29. päivän jamihetkeä Liquidroomilla. Cool :)

Mien oikein osaa erityisempiä kirjotella. Lakkiaiset ois lauantaina, mut... Ollaanki siellä vähän eri mestoilla. Ja nyt mie vaan levottomana pyörin täällä ja yritän pakata. Siitäkään tuu mitään. Tokion jälkeen onkin sitten. TSÄDÄÄM MOSKOVA med Mötley Crüe. Arrh! Aivan loistavaa! Aivan kuul! En malta oottaa. Se on ollu mun lempparibändi nyt viimesen puolen vuotta putkehen. Ja erityisesti uuen levyn biisejä ootan innolla kuulla livenä. Oi oi. Jännittää tietenki oman keikan puolesta, ku lämppääminen on aina semmosta tomaattienvastaanottamista. Varsinki jos on ukkobändi lämpättävänä nii eturivin tsigut on oleensä sillai "vitu huarat ko viette meijä miehet" vaikka me ei ees nähtäs koko pääbändiä ollenkaan. Ja sitte ne sen takia dissaa. Vaiks joskus ku tulisivat meiä klubikeikalle pienessä hönössä, nii tykkäisivät. Mut jos ollaan niien lempparibändin kans samoilla lauteilla ni heti on paskaa. Kaikki on paskaa. Lämppärit on paskaa. Mut bändi on sit vitu jees mut LÄMPPÄRIT IMEKÄÄ TOMAATTIA. Nii ne aattelee. Ja siks aattelin ostaa tomaattipussin itellekki, venäläisiä tomaatteja sentään, ja heittelen eturiviä sitte niillä.

Uhkailen taas täällä.
Ei pahalla.

17.5.2009

i feel alright.

Hei heii! Amm. Pitkästä aikaa taas! Täällä siis Enni. Kirjoittelen Suomineitin alapäästä. Tai siis, sijaintini on se. Helsingissä tällä hetkellä. Nyt ei näköjään kokonaiset virkkeet multa onnistu. Mutta eihän tartte ees onnistua ku oon nykyään lakillinen, eli sain jou-kirjotukset menee niin putkeen, että lakki läsähtää ja lujaa! Arvosanoista on ihan turha kysellä, mut voin sen verran kertoa, että äidinkielen uudelleenkirjotus tuotti tulosta ja se on nyt "tokaparas kirjain". Mut olkoon. Muut olikin sitten jotensakkiin alisuoriutumisia ja jännäkakka housuissa niitä tuloksia sitten ooteltiinkin. Nyt tarttis enää ostaa se lakki... Mietin, että saiskohan jostain tositosi halvalla, esim. kirpputorilta. Ku satun nyt olee vähän niinkö rahaton.

Kattelen parhaillaan työpaikkoja Tampereen puolelta. Tulin nimittäin Helsinkiin, sain töitä ja ahdistuin. Ei sittenkään! En tunne Tampereelta ketään muita kuin Riinan ja Jussin, mikä vois olla oikeastaan ihan hyväkin asia. Aloittaa puhtaalta pöydältä! Helsingissä on se olo, että sitä on liian tavoiteltavissa. Mikä on kyllä tottakin!

Tänään oli vähän treeniä. Eilen oli vähän studiota. Studiohommissa on esituotantovaihe meneillään, elikkä kasaillaan biisejä ja äänitellään raakademoja nauhalle ja vähän mietiskellään, miten mikäkin kannattais toteuttaa ym. Ihan hyvä fiilis musahommista. Aiotaan tehä tästä nimittäin iso. HÄHHÄ!



Ja tähän loppuun vielä tällanen kiva kevennys. Ihan vaan, jotta ette tekisi samoja virheitä kuin allekirjoittanut! http://www.healingeagle.net/Fin/Vaknin/faq58.html