11.8.2009

c'mon pretty baby, suck my balls all night.

Mordor taas. (taas he he)
En oo aikoihin kirjotellu. Ei oo oikein ollu aikaa istahtaa koneelle ja koota ajatuksia ja tapahtumia. Nyt puskee youtubesta vähän Steel Pantheria ja on ihan hyvä pysähtyä kertomaan. Käytiin paikoissa! Lyhyt selvitys: Japanin ja Moskovan jälkeen kierrettiin ympäri Suomen erinäisissä kissanristiäisissä (Helvetin pömpeleiden bileitä ym.). Sitten aina välissä pyörähdettiin ulkosalla, kuten Serbian Exit-festivaaleilla, Norjan John Deellä, Ruotsissa Putte i Parkenissa. Viimeisenä ("mutta ei vähäisimpänä" yeah) oli Ahvenanmaa, joka kuulunee Suomeen, mutta joka yllätti meitä kaikinpuolin. Eihän Suomessa nyt suomea osata puhua! Välispiikit piti hoidella englannin ja suht kämäsen ruotsin sekotuksena. Oltiin multilanguagebändi (ei tosin ekaa kertaa tänä kesänä). Serbian välispiikit oli ehkä makkosimmat ("that's kiitos in finnish", mistä mua jaksettiin sitten loppukesä piikitellä). Riina kyllä erehty kaupungeista ja Karlskoga oli sille Oslo. Sen se teki selväksi myös yleisölle.

Kesällä pyörittiin ympäriinsä myös Helsingin päädyssä. Nähtiin kavereita, pidettiin kivaa ja nautittiin kesästä. Se oli ihan hauskaa. Välillä tuli olo, että tarttis omaa aikaa, että tarttis päästä vitun äkkiä himaan (oon sentään poika pohjoisen), mutta siitä selvittiin aina jotenki. Nyt Sallassa ollessani tulee haikee olo ja pienoinen ikävä Helsingin väkeä. Mutta sen voin kertoa, että aika täällä kotipuolessa ei todellakaan käy pitkäksi. Sitä kun ei nykyään ees päiväunille taivu. Nytkin pitäisi olla koululla touhuamassa musiikkiluokan parissa, mutta kökökö en saa roudiapua enkä jaksa raahata märsäälikaappia portaita alas tai ylipäätään ees ulos tuosta autosta. Marshallista tulikin mieleeni, että tuossa kesän lopulla kävin Musamaailmasta hakemassa toisen Tokaini. Stiigailkaahan ny vähän : http://www.musamaailma.fi/epages/musa.axl/?ObjectPath=/Shops/musa/Categories/news/stalcg
Eli oon nykyään Tokai-ihmisiä ihan kunnolla.

Aattelin nyt lyyä myyntiin tuon minun Gibsonin (se valkonen lespa, joka näkkyy lähes joka vitun keikkakuvassa since 2005). Se on just huollettu ja kaikkea muuta megasupermageeta. Ja siinä on mun verta (jonka voin kyl pyyhkiä poies ennenku toimitan sen kellekkään).

Opin mää kesällä jotain hei! Otin pari laulutuntia (jotka keskeytyi sikainfluenssani takia [ei se ny oikeesti kai ollu possunuha...]) ja sitte sain myös vähä kitaraopastusta. Molemmat sessiot avasivat kovasti silmiä ja toki äänivempeleitä ja kitaransoittovempeleitäkin!

Mien ny jaksa kirjotella enempää. Ehkä avaudun lisää, sitten ku nuo musiikintunnit alkaa tuolla koululla (eli huomenna IIK). Vois saada jotain sisältöä elämään.

Loppukevennykset:

http://www.youtube.com/watch?v=plWnm7UpsXk

Ja Japanista:
http://www.youtube.com/watch?v=_0A-eo1XOrw