23.9.2009

too fast for love.

Hola!
Täällä Sallan puolella vaikutan edelleen vahvasti, viikot menee hitaasti ja viikonloput nopeesti. Ihan perusmeininki siis. Eka jakso on jo kohta ohi, syysloma koputtelee ovella ja kohta pitäis olla jo studiohommissa taas. Viime viikonloppu meni mukavasti Turun puolella. Oltiin siellä vähän kuvailemassa uutta promomatskua, tulevaa levyä ja muutaki meininkiä silmälläpitäen! Oli ihan pirun siisti meininki. Saatiin hyvää tavaraa talletettua, fiilis oli rento ja porukka hyvä. Nyt on taas hitusen verran helpompi olla tulevaisuuden kans. On ainaki hyvää kuvamateriaalia, jota käyttää.

Tarvis kovasti tehä uusia biisejä, tai ainaki muutamia. Ajattelin tänään illemmalla ottaa pienen biisintekoprojektin, huomennaki on niin iisi päivä töissä ettei haittaa vaikka vähän ois menny ilta/yö pitkäksi. Töissä menee kans ihan jees. Ei välttämättä oo just se juttu, jota mä haluan loppuelämäni tehä. Mut onpahan kuitenki jotain tekemistä, josta maksetaan ihan hyvin. Ei oo niin rankkoja päiviä ees, muutama tunti per päivä. Eikä tää vuosi tunnu niin pahalta, jos aattelee niitä, jotka on ollu samassa rakennuksessa jo useamman kymmenen vuoden ajan. Onneksi ite pääsee ens vuonna liikenteeseen taas.

Ja nyt on vähän muutaki tekemistä kuitenki. Levyhommia ja kaikkea! On tosi hyvät fiilikset kaikesta tulevasta, sais tää duunihomma vaan mennä vähän joutuisammin. Vaatii kauheesti mielikuvitusta keksiä tekemistä, ettei se ois aina semmosta paahtoa...

Pitänee kirjotella myöhemmin lisää,
ei nyt oikein oo mitään erityisempää sanottavaa.

Ai niin, kitaran sain myytyä! Hyvään kotiin meni :)