3.2.2010

24 HOURS.


Öää moi!
Edellisestä merkinnästä on yllättäin kulunut tuhat vuotta. Hehheh, ei nyt oikein tää kirjottelu lähe. Oon keskittyny lähinnä tohon mun henkilökohtaseen paperiversioon ja livejournaliin, jota lukee vaan harvat ja valitut. Friends only -tavaraa. Mut samat asiathan vois oikeastaan höpötellä täällä. Jotenki tuhat päiväkirjaa ei ny oikein lähe. Jos nyt kuitenki jotain pistäis ylös.

Luin tossa edellistä merkintää, ja silloin oli vielä joululoma. Eli siitä on joku reilu kuukausi. Jeees, ihan hyvä tauko tässä välillä. Studiossa ollaan pariin otteeseen käyty ja homma alkaa olla purkissa. Jotain miksauksia ollaan jo kuultu ja meininki tuntuu olevan ihan OORRRAIT.

On myös tapahtunut kaikkea muuta jännittävää. Pari viikonloppua on menny seikkailuissa. Eka Hämeenlinna-Tampere -akselilla ja sitte Helsinki. Helsinki on ollut aika yllättävä ja oon menossa sinne taas nyt tulevana viikonloppuna. Vaikka nyt ei oo ees studioo. Mut löytyy kaikkea muuta jännittävää, ehkä jopa jännittävämpääkin. Ja se o hienoa, en jaksais millään odottaa. Vielä ois pari duunipäivää ennen sitä. Tai siis... Ylihuomennahan mä jo lennän sinne! Tuntuu, et tää viikko on menny ehkä maailman hitaimmin. On ollu vaikee keskittyä olennaiseen - siis töihin. Mut jotenki tästä kai selviytyy. Kahvia, tupakkaa ja hyvää musaa. Ei turhaa stressiä. Mikäjottei.



4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää ei nyt liity mitenkään tohon kirjalliseen osuuteen tai sen kommentointiin, mutta tossa kuvassa oot vaan pysäyttävän kaunis. terveisin anonyymi :)

-enni. kirjoitti...

ouou :O jännittävää kiitos! :)

svedu kirjoitti...

Stalkkaanko mä ihan turhaan, vai tuleeko uusia tekstejä joskus? :O

Anonyymi kirjoitti...

eksyin tänne ihan sattumalta ja luin putkeen kaikki sun jutut,tykkään sun tavastas kirjottaa! :) oi ja sulla on ihana kissa,tuli ihan ikävä omia jo edesmenneitä :( anyway, hyvää kevättä!