3.12.2008

a thing about you.

Hoi! Mie joudun kai ottamaan tavaksi tämän, että herään ennen seitsemää ja jään sitten pyörimään väsyksissäni hereille. Sitä luulis, että kuuden tunnin yöunet riittää oikein mainiosti, mutta se ei tosiaan tunnu siltä.

Selvittelin eilen vähän noiden mun verikokeiden tuloksia. Oon tässä yrittänyt hetkisen aikaa jo selvitellä eri lääkärien avustuksella näitä minun outoja pyörtymiskohtauksia. Kesän ehti olla jo aika hiljaista, mutta nyt se on taas alkanut. Tajua tosin en ole menettänyt kertaakaan tämän syksyn aikana, niinku tapahtui keväällä. Mutta kauhean lähellä olen käynyt ja turhan useinkin. Seuraavaksi kai Rovaniemen puolelle taas. Olen käynyt siellä jo sisätautienlääkärillä ja neurologisella ja ja, uniaivosähkökäyrää on otettu ja kaikkea mahdollista. Seuraavaksi kai kuvataan tätä pääkoppaa jollain vänkälaitteella, en tiedä. Oishan tuo ihan mukava selvittää! Sillä nuo kaikki tapaukset on sattuneet tämän vuoden puolella ja tietyin väliajoin. Tätä vuotta ennen mie en oo ikinä pyörtynyt, ja harvoin on edes heittänyt päässä muutenkaan. Eikä se liity millään tavoin syömiseen/juomiseen tai siihen, nousenko seisomaan liian äkkisesti. Hmm.

Pitäisköhän mun tilittää tänne blogiin vähän koulujutuistakin? Vähän tuntuis ainakin siltä, mutkun mien oikein montaa ajatusta jaksa sille laitokselle enää uhrata. Lukio on mennyt vähän "siinä sivussa" ja nyt tosiaan alkoi viimeinen jakso tässä koulussa. Sen jälkeen Enni ottaa välivuotta niin pitkään, että tulee nälkä. Mien yhtään tiedä, mitä opiskelisin. En kyllä edes haluaisi alkaa opiskelemaan nyt just mitään. Mie otan jonku aikaa ja keskityn täyspäiväisesti musiikkiin, josko se sitten poikisi jotain. Opiskella ehtii myöhemmin, mutta tää musiikkihetki voi olla vaan sen pienen hetken verran. Joten miksi en käyttäisi sitä nyt, kun on mahdollisuus?

Enni lähtee nyt kuiten vähän keittelee kahvia ja touhuilemaan muitakin aamujuttuja. Ulkona on pimeää ja kylmää ja ikäväkin vähän painaa voivoi. Mutta nyt on jo keskiviikko, eikä lauantai enää ole kaukana.

you - soft and only

Ei kommentteja: