18.12.2008

sinne jäi nina autio.

Voi elämä, nyt on kyllä vierähtänyt vähän liian pitkä aika ilman kirjoitteluja! Antakaa anteeksi. Vaikka kirjoittelen tätä tosiaankin omaksi ilokseni, joten kai lienee oma asiani millon kirjotan ja millon en. Ei tässä ole kerennyt tapahtua juuri mitään erityistä. Olen ehkä samaan aikaan maailman onnellisin ja silti väsynein olento! Omituista. Koulu ja muu stressi väsyttää. Ääni on jatkuvasti poissa. Riittää yhdet treenit ja hopotihoi, ääni on kadoksissa. Mulla on joku nyt tosi väärin tämän minun äänentuoton kanssa. Tarvis kai ottaa jotain tunteja. Joojoo... Joskus sitten. Ollaan istuttu treeniksellä ja tehty biisejä. Tai lähinnä vaan tehty duunia jo tehtyjen biisien kanssa. Levy-yhtiöstä kävi ukkeli ja tuottaja Jyrki tässä männä viikolla. Parisen päivää käytiin biisejä läpi niiden kanssa. Voin kertoa, että oltiin aika fiiliksissä erään 911-työnimellä kulkevan kappaleen kanssa. Saatiin siitä ehkä maailman mahtipontisin juttu ihan pienellä muutoksella vaan! Nyt vaan ei malta odottaa, että saadaan se reenattua kuntoon ja joskus hamassa tulevaisuudessa nakattua nauhalle. Ukkelit puhui Armageddon-fiiliksestä. Itsellenihän se ei aukea siinä mielessä, sillä olenhan kaikinpuolin tietämätön urpo leffojen suhteen. Äshmhsm.

Huomenna on viimeinen päivä kouluhommia ennen joululomailuja! Illalla on juhla, jonka jälkeen lähemmä porukalla liikenteeseen. Kemin keikalta on nimittäin vielä Jalokastaviinaa ja vinettoa jäljellä. Voisi käydä vielä Aa-kaupassa ostamassa jotakin mukavaa lämmikettä iltaa varten! Uskon, että kivaa tulee. Jos ei tuu, niin se ei oo mikään yllätys. Sallan pileet on aina vähän tämmösiä.

Kävin tuossa yks keskiviikko pään magneettitutkimuksessa, joka ei ilmeisesti sitten tuottanut minkäänlaista tulosta. Ei se mtn. Katellaan katellaan.

Vähän mieli tekis olla nyt just jossain muualla ku täällä kotona Sallassa. Ikävä ois hurja ja tekis vaan mieli käpertyä peiton alle ja nukkua talviunia minun oman ihanimman kanssa. Höhs. Jouluna kuitenkin Rovaniemelle! Tuliskohan tästä joulusta sellanen ettei tartte itkeskellä :( :D No eiku ihan tosi. Ois kivaa kerranki. Hihhiih. Ompa höpsöä. :)

Palaillaan taas joskus tuhannen vuoden päästä ku oon näin innokas bloggailija ilmeisesti muutenki. Jouluja kaikille, jos en muista kirjotella ennen.

Ei kommentteja: