23.10.2009

got my rock moves...

Mitäs tänne, duunia duunia duunia. Äänireeniä ja studiohommia. Musaa tulee harrastettua päivittäin, useamman tunnin soittelen/laulelen. Mutta sitten ei oikein duunin jälkeen kerkiä/jaksa/pysty tekee mitään SC-hommia... Harmi sinänsä. Jos ois vaan vapaalla koko ajan, niin tulis varmasti tehtyä vitusti kaikkea musaa muuten. Nyt vaan duunin puolesta, höh.

Duunissa mulla pyörii tällä hetkellä yks lukion kurssi, mikä on ihan vitun hämärää. Nämä opiskelijat on mua vaan pari vuotta nuorempia ja mää muka oon siellä opastamassa sitä ryhmää. Helevetti, tää on niin outoa. Mutta ei kai se oo ku antaa matskua ja tekemistä tarpeeks ni son siinä. Pysyä kurssisuunnitelmassa. Ihan jees, että oon itekki vasta käyny kyseiset kurssit, niin muistan vielä mitä siellä tehtiin. Sitten on tietty nää perushommat, eli seiskojen ja kasien pakkolliset musiikintunnit. Siellä ei ainakaan tuu tylsää. Sitä energiamäärää ei nimittäin voi käsittää. Niiden poikien energialla vois lämmittää vaikka kokonaisen kylän... Koko ajan liikettä, koko ajan ääntä. Kaikkea pitää käpöstellä ja hajottaa. Siistiä. Yseistä huomaa jo sen, että ne alkaa pikkuhiljaa kasvamaan. Tottakai on niitä, jotka aina jää sille tietylle pikkupojan tasolle, mutta eihän tuokaan nyt pahasta oo... Pienissä määrin.

Aattelin tänään ottaa pari bisseä ja mennä kaverin kans treenikselle soittelemaan.

Pitäis käydä kaupan puolella ja laittaa naamavärkkiä kuosiin, ei tämmösenä mörkönä uskalla tuonne lähteä vaeltamaan. Sain tänään ihan kivan kommentin eräältä seiskaluokkalaiselta pojalta: "näytät ihan vampyyriltä :)" Dänks... No, mutta. Ehkä se on joskus hakusessakin, se vamppppyyriluukki. Tai no. Minusta tuskin mitään superhottista muhkeaa vampyyritätiä saa millään. Oisin ehkä enempi sellanen Draculaan vivahtava.

Nyt on pakko liikahtaa,
Spotifystä tulee sen verran liikaa Backstreet Boysia ettei kehtaa ees myöntää.

Ei kommentteja: