28.10.2009

what should i do?

Moi. Nukuin vähän päiväunia. Taas semmonen hieno viistuntinen... Näin paljon unia. Yöllä ei oikein tullut nukuttua, pitkästä aikaa taas unettomuutta. Mulla ei oo nukkumisongelmaa ollu reiluun vuoteen, mutta nyt näyttää taas vanha probleema nostavan päätään. Ei kyllä millään jaksais valvoa turhaan... Tuntui siltä, niinku ei ois koko yönä saanu kunnolla unta. Ja sellanen olo on ollu koko päivän. Nyt taas on töhö ja vetämätön olo tuon päiväuniepisodin jälkeen, huh huh. Eipä taas järki kulje tässä päässä.

Tukka kasvaa hurjaa vauhtia. Vertaa esimerkiksi kuvaan, jonka otin toukokuun lopulla ennen Japania. Kyllä se kasvaa. Se kasvaa sittenkin. Pitäis nää pidemmät vempulat leikata tästä eestä vähän lyhyemmiksi nyt ku tuo takajeejee ottaa lisää senttejä ja millejä. Ei nyt vaan oo saanu aikaseksi. Pitäis ehkä suosiolla odottaa käyntiä kampaajalla, mutta kun siitäkään ei taas tiedä monenko kuukauden päästä se on.

Kuuntelen James Bluntia ja muistelen taas kuinka hieno tää olikaan. Ehkä vähän nyhvöä kuunnella tätä, mut NJÄÄ enpä jaksa nyt olla mitenkään rokkitsubu. Ei aina jaksa. Ite en jaksa ees puolta ajastani. Väsymys vie voiton ja ekana se alkaa näkymään musiikkimaussa ja ulkonäössä. Meinaan joka aamu myöhästyä duunista ku lykkään herätystä aina sinne viimeseen maholliseen asti (eli vartti ennen tunnin alkua)... En ehi/jaksa meikata erityisen paljoa, en jaksa laittaa tukkaa tai miettiä mitä laittaisin päälleni. Aina oon ajatellu, että ikinä musta ei tuu sellasta, että ryömin duuniin tukka unisotkussa ja verkkarit jalassa, mut onpa seki päivä jo nähty. Useampaan otteeseen.

Jospa tuota kävis tupakilla ja kattelis vaikka jotain leffaa. Uni tuskin tulee ihan heti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh, mitä päikkäritouhua. Välttelen päikkäreitä ja yritän pitää ne tooooosi lyhyinä, mut silti menee aina unirytmit ihan päin pärsettä. En oo muuten käyny hiuksiani leikkelemässä vieläkään, mut en oo kyl vissiin luvannukaan mennä. Takatukkaa olis kuitenki. Ja kirjotan näin salaisesti, ni et tiiä kuka oon, vaik tiiät kuitenki! Oonkohan tarpeeks sekava :o

Virpi kirjoitti...

höhh! unettomuus on kyl huono :( ei oikeen tiä et miten sitäki hoitas!