2.12.2008

stones taught me to fly.

Morienddesi. Ennillä on nyt vähän vierähtänyt aika ilman mitään bloggailuja. Tuntuu vähän siltä, että ei ole tapahtunut mitään sellaista, jota kehtais julkisesti alkaa tilittämään. Olen kuitenkin osaltani onnellisin todella pitkään aikaan, ko oon vähän viettänyt aikaa yhden todella tärkeän ihmisen kanssa. Toisaalta sitten olen ollut vähän ehkä surustunutkin.

Treeniksellä olen/olemme saaneet aikaan aika paljon, mistä oon kyllä todella innoissani. Uusia biisejä tulee tasaiseen tahtiin ja niitä tulee tosiaan mietittyä vähän tarkemminkin. Verraten siis ekaan levyyn. Musta tuntuu, että mie ehkä uskallan seisoa tuon seuraavan levyn takana. Kyllähän tuo inspiraationkaltainen vaati pari paskaa ihmissuhdetta, mutta se on kyllä ihan täysin sen arvoista. Nyt onkin sitten sellainen meininki, että Enni taitaa tästä eteenpäin kirjoitella vaan iloisia rakkaushömpötyksiä. Surustuksissaan sitä kirjoittaa yleensä parhaat rallit, mutta ehkäpä nyt saadaan joku kiva hihhihiibabyiloveyou-biisi. Or not! Ehkä mie kuiten käytän hyväksi tätä vähän liiankin epätasapainoista mielentilaani ja kirjoitan pari i'm-just-a-fucked-up-little-girl -biisiä lissää.

Pitäisi jotenkin päästä tästä kouluilemaan vielä, mutku. Mutkun mutkun. Yöunet jäi vähän vähälle taas kerran. Ei jotenkin millään halunnut taipua puhelimesta irti ja Riina herätti hävyttömän aikaisin viemään sen töihin. Kuka ihan tosi menee seiskalta mihinkään? Kysyvvaan!

Mie kävin viikonloppuna tosiaan vähän Rovaniemeilemässä. Perjantai ja lauantai vierähtivät molemmat jotenkin mystisesti Café Tivolin puolella. Mutta oli kyllä erinomaisen kivaa, ja erityisesti lauantain punkki oli makkosaa! Lisää paskaa housuun, lisää tuommosta punkkia. Olin siellä toudella hyvässä seurassakin, hmmm (hymiöhymiöhymiö). Ja niin, ensi lauantaina olisi SC lavalla taas. Kemin Koodissa. Sieltä löytyy ainakin Slap Betty! kans, joten jos vaan on mahdollisuus, nii vääntykäähän paikalle. Voin luvata, että tulee kivaa. Itse ainakin odotan ko. päivää tositositosi innolla kaikinpuolin. En millään malttais istua viikkoa koulussa ja tylsäillä täällä Sallassa.

Niiiiin ja uusi vuosi, eli 31.12. Tivoliin kaik! Me ollaan siellä ja sielläki tulee kivaa!

Nyt tää niinkö kuitenkin lähtis tästä. Ennillä on vähän ikävä.



there's still a little bit of your face i haven't kissed

1 kommentti:

Caleb kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.