1.12.2009

it's a big enough umbrella but it's always me that ends up getting wet.Heija

Heissan! Ehkä nyt on taas aika kirjotella tunnelmista - näin ko tää joulukuukin alkoi. Mullei itelläni ole kymmeneen vuoteen ollut suklaakalenteria, mutta tänä jouluna mutsi osti mulle ihkaoikean nallepuh-joulukalenterin. Ekan luukun takaa löytyi Nalle Huhhuh -suklaa. Miten se onkaan niin, että joulukalenterisuklaat maistuu aina ihan erille ku normisuklaa?

Myö oltiin viikonloppuna studiossa. Tai siis minä ja Henna. Kävästiin pari keikkaa kattomassa, molemmat samalta bändiltä. Apulanta soitteli siis Tavastialla. Käytiin myös tanssahtelemassa perjantaina ja lavvantaina pyörähettiin muutevvaan Loosessa. Mikä jottei. Mukava oli nähä kavereita ja tehä levyä taas vähän valmiimmaksi. Perjantaina äänittelin kahteen biisiin liidilaulut, ihan jees siis! Aiemmin ollaan touhuttu vaan yhtä per päivä, ei oikein tuo ääni oo kestäny. Nytki tarttee koko ajan olla tarkkana, ettei vaan ois grande finaaale tuolle mun äänitoiminnalle, mut ihan jees tää on kestäny. Pari päivää tuntuu edelleen olevan se maksimi.

Mää keksin loistoidiksen. stalingradbitches.blogspot.com (onkohan se nuin)
Eli tuo on meijän bändihommablogi, jonne kirjotellaan tuntemuksia. Tulee aika harvakseltaan päiviteltyä sitä, joten kekkasin, että lyyän sinne dididii JOULUKALENTERIN. Kuva ja mietelause aina jouluaattoon asti. Ite alotin tuommosella suht helevetin vanhalla kuvalla (syyskuu 2005 @ murmansk). Ja nätti mietelause. Totuus tulee lapsen suusta.

EMMÄÄ NYT MUUTA KEKSI TÄHÄN, mien osaa kirjottaa.

5 kommenttia:

Svedukki kirjoitti...

Me saatiin töissä kaikki suklaakalenterit! Ei mikään ihmeellinen lahja, mut tuli hyvä mieli!

-enni. kirjoitti...

no hö, vaikuttaa aika reilulta duunipaikalta!

Sama Sveduhomo, ku äskenki kirjoitti...

Nyt sama pulju maksaa päivärahoilla mun Oslo-kaljoja. Huomisiltana takas Suomeen :/

-enni. kirjoitti...

hyi oo hiljaa ei tuommosia saa sanoa............. jos teillä joskus avautuu duunipaikka ni mää tuun.

Svedu kirjoitti...

Joo! Ilmottelen heti ku paikka on auki! Ja on muuten viis luukkua avaamatta suklaakalenterista, ku on ollu vähä viikonloppua ja Oslo-kiirettä!