15.12.2009

MITÄS!

Moimoimoi!

Ehkä nyt taas vois hieman päivitellä tätäkin blogia. Oon kyllä vähän harmissani, kun ei muka ole ollut aikaa kirjotella tänne mittää. Jospa tuota ryhdistäytyisi nyt, kun lomakin kohta alkaa. Elikkä homma on seuraavanlainen: joululoma alkaa lauantaina, perjantaina ja lauantaina on joulujuhlat koululla! Hommat menee ihan jees ohjelman osalta. Suurin duuni ollu ehkä ysien kanssa ku on tarttenu järkätä evankeliumiin musiikki. Onneks ne ihmiset soittaa hyvin ja laulaa kans, nii ei oo niiin paha ko vois kuvitella. Oikeastaan aika helppoa! Ja tosi mukava porukka noin muutenki.

Huhhuh. Puolet duunivuodesta ois sitten niinku siinä. Ihan jännittävää, enää toinen samanlainen puolisko (vain viis kuukautta!!) ja sit mää pääsisin liikahtamaan. Tai no, pääsisin ja pääsisin, mikä mua nyt täällä piettää? Ei mikään. Mut jotenki, pakko kai oli vähän selvitellä päätä ja tehä duunia. En mie ehkä vuos sitte ollu ihan valmis muutenkaan, siinä oli sattunu niin paljon kaikkee. Koulu oli loppunu, oli ollu kirjotukset, jännittäviä virheitä ihmissuhderintamalla ja sit vielä tuo pikkusiskon pulpahtaminen tähän maailmaan ja mutsin seikkailut teho-osastolla... Ja kesällä tuli vielä sellai olo, että on niin jotenki juureton, ettei pysty vielä lähtee. Tuli tavallaan koti-ikävä. Oishan siellä ehkä pärjänny, jos ois heti jotain töitä saanu mut. Taas tää pääparka ei ehkä ois oikein tykänny. Oon aina ollu vähän sillai, että mieli on herkillä kaikesta pienestäki... Mut nyt tosiaan joka päivä mä kasvan siihen ajatukseen, että lähtö tulee ja se on hieno asia. Ja vielä ihan sillai turvaisa olo, kun kesäkuukausiltakin tulee palkkaa. Ei oo heti niin suurta hätää, ei tipu korkeelta. Ja opiskelemaan tarttis hakea. Mä nyt vaan aattelin.. Pitäähän siellä jotain tekemistä olla. Bändihommat on toki ykkösenä, kouluun en lähe jos sit tuleeki tarpeeks hommia keikka- ja muulta musarintamalta. Mut sehän ei välttis tapahu. Pitää vähän elää jo etukäteen sitä. Miettiä hommia. Mut tänään mietittiin Hennan kans jo aika paljon ja tuli iha jänniä ajatuksia mieleen. Kaupungista ja kaikesta, mitä siellä vois sit olla.

Nyt on kyl pakko pistää nukkumaan. Tänäänki kello oli herättämässä pari tuntia ennen ekaa oppituntia, mut heräsin sit kuitenki vartti ennen. Hämärää joo. Ja tää pakkanen! Miettikää, kohta miinuskolmessakympissä. Hui helekatti, ei oo ihmisen paikka. Semmonen miinuskympin pakkanen on vielä ihan ok, ei liian lauha eikä liian kylmä. Mut tää menee jo aika jäätäväksi. Silmät jäätyy päähän. Pakko kait se on selvitä, eihän tätä kestäkkään ku kesäkuuhun asti.........

Ei kommentteja: