26.10.2008

i loved you, you idiot! AAARH.


Hopotihoi. Voihan venäjä ko mien oikein osaa käyttää tätä blogggeria. Yritin tuossa Livejournalia päivitellä, vähän henkilökohtaisempaa tavaraa, mutta kun se lagas aika lujaa. Itekki lagaan. Otin tuohon alkuun vähän tommosen jäätävän otsikonkin, että lukijoiden kiinnostus heräis. Hahha hyvä Enni. No saatana tottahan tuoki paska on, mitäpä sitä kiertelemään. JOO OON OLLU RAKASTUNU VAIKKA OONKI VÄHÄN PYÖREÄHKÖ JA PAHANHAJUINEN.

Aattelin nukahtaa tänään ihmisten aikoihin, mutta nythän on jo huominen. Kesäaikaan kello ois vasta 23. Joten tää sallitaan anteeksi. Yleensähän mie nukahdan kahdentoista ja yhden välillä. Jos on hyvä kirja, niin pakotan itteni unille kahden maissakin. Nyt puhutaan siis arkipäivistä. Viikonloput on eri. Mutta niitähän mien laskekkaan messiin. Viikonloppuisin ei kuulu kauheesti nukkua. Ja seuraavan viikon saa tietty kärsiä sitten juuri tuosta typerästä ajatuksesta. "Hähää kuolema kuittaa univelat". Vitunposket se kuittaa mitään univelkoja. Tai mistäpä minä tietäisin.

Nappi taitaa muuttaa meille. Nappi on Riinan ja Tonin kissalapsi jota on nyt heitelty kodista toiseen eron astuttua voimaan. Hohoh, osaanpas kuulostaa viralliselta. Mummille ehdoteltiin kans, että se ko assuu yksin, niin totta se tykkäis semmosesta ärsyttävästä kiimaisesta pikkukissasta. Taidan nakata tähän messiin kuvan siitiä. Kissasta siis, ei mummista. Voisin kyllä mummistaki pistää!

Vähän ärsyttää kyllä semmonen tilanne, että mulla ei oo mitään mielenkiintoista luettavaa juuri nyt. Oon tässä lueskellut musiikkihässäkkäjuttuja aika paljon viime aikoina. "Please kill me" ja Sixxin "Heroiinipäiväkirja" tuli luettua aika pienen ajan sisään. Jos haluaa, saa suositella mulle saman tyyppistä tavaraa! Tai ylipäätään, muusikoiden/yleishäröilijöiden muisteloita tai elämänkertoja tai mitä vaan. Semmosia, mitä on mukava lukea. Asiasta tuli puhetta tuossa perjantaina Tivolissa, mutta arvatkaapa kahesti muistanko ennää mitään. Ja ongelma on vielä se, että mun kirjastomahdollisuudet ovat helvetin huonot. Sallan kirjasto nimittäin on mitä on. Lähin kirjakauppa on Rovaniemellä, jonne on lähemmäs 200km matkaa. Mut tykkään ostaa kirjoja omaksi. Ne on erittäin jees. Oon tylsimys, luen kirjoja. Jos lukee kirjoja, pitääkö lukea sanomalehtiä? Ko mien oikein yhtään tykkää sanomalehdistä. Ne on helvetin sekavia. Niinku muutki lehdet.

Ja mikä helvetti Aku Ankassa viehättää?

Itse tykkään Hopon Poppoosta Toni Ännällä katottuna.

Nyt nukkumaan. Huomenna luvassa hetkinen koulua ja loput päivästä biisejä ja tekstejä ja datailua tietenki. Ehkä myös päiväunet!

i need your loving like the sunshine


4 kommenttia:

Henry kirjoitti...

musa hässäkkä kirjoista en tiiä mut
jos kerran saa suositella ni
Arto Salmisen kirjat oli hyviä
esim Paskateoria

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ollu tuo Please Kill Me hyllysää jo parisen vuotta mut en vaa oo saanu aikaseks luettua. Pitäs vissiin. Seuraavaks kuitenki luen elämänkerran Elviksestä. Siinä ihana mies.

-enni. kirjoitti...

kill me oli kyllä herkullinen! ärsytti vähän kun se loppu, joten se kai sitte oli hyvä. elvari ois mielenkiintosta luettavaa kans!

Anonyymi kirjoitti...

Nettikirjakaupat :)