31.10.2008

en saa mielestäni sinua.

Hyvää yötä maailma. Tuli tuossa ajeltua autolla useampi tunti. Vähän jutskailtiin ja parannettiin maailmaa Hennan ja Annariikan kanssa. Nää on näitä iltoja, kun ei millään jaksais istua kotona ja mietiskellä omia juttujaan. On niin paljon asioita mielen päällä muutenkin. Kotijutut ja ihmissuhteet lähinnä mietityttää. Muiden ihmisten pärjääminen ehkä eniten. Kyllähän nämä ajan kanssa selviää. Sitä vaan jotenkin toivoo, että vois ite tehdä enemmän muiden hyvinvoinnin eteen. Joidenkin asioiden edessä ihminen on vaan niin saatanan toivoton ja avuton.

Näyttääkö Kim Herold (tuossa irc-gallerian [!!!] bannerimainoksessa) teidänki mielestä BB-Johanilta?

Oi elämä jos tässä jotenkin vois nämä asiat kirjoittaa paperille ja muotoilla lauluksi. Tiettyjä juttuja on pystynyt käsittelemään loppuun asti joskus vain lavalla. Joskus itkettää, kun laulaa jotain laulua ja sitten joskus taas huomaa, että ei enää ajattelekaan niin paljon asiaa. Tulee kirjoitettua uusia lauluja ja lopulta tajuaa tarinoiden saavan loppunsa kuitenkin.

Osaisinpa kirjoittaa ihmiselle.
Ja toiselle.
Ja ehkä kolmannelle.

Eniten haluaisin saada jotain sanoja lohdutuksesta. Tai siitä, että et sie oo yksin. Ja välittää laulun myötä, kuinka tärkeä se pieni ihminen voi mullekki olla. Vaikka suurimman osan ajasta olen täysi ääliö. Kuitenki mää oon täällä ja niin kovasti haluaisin kuulla ja tietää, mitä oikeasti sinnekki kuuluu.

Nyt Enni lähtee nukkumaan,
aamulla pitäisi olla taas reippaana koulussa.
Ho ho ho, sen päivän (reippaan koulupäivän) kun näkis.


'cause i want to learn
did you save yourself
for someone who
loves you for you
loves me for me

Ei kommentteja: