2.11.2008

well i'm not o-fucking-kay


Hola fellas!
Tällaista tänään. Enni palautui iltasella Rovaniemeltä, jossa kävi tsiigailemassa äitinsä uutta kämppää. Kämppähän oli hieno! Omakotitalohässäkkä, mahtanut olla kallis. Eihän tuota edes uskalla kysyä. Mutta varmasti oli rahan arvoinen. Talossa asusteli myös miekkonen ja kolome kissaa. Mie jotenkin tykkään niistä kissaotuksista niin jäätävän paljon. Tai kissoista muutenkin. Kuten kuvasta näkee, Pyhä Kolminaisuus, Enni-Aapo-Henna, ei ikinä toimis ilman kissaa eli Aapoa. Tuossa kuvassa keskitytään hetkinen hmm. Mitä lie tsiigaillaan tietokoneelta. Kissa on se pieni ja viisas, the boss. Henna on tuommonen hulivili hulibumba. Ja mie oon se vitun töhö henkivartija tuolla taustalla. Kolme etsivää. Kolme mitävaan. Kolome. Ei vaihtoja, ei palautuksia, ei korvauksia.

Hopotihoi, Enni on tänään vähän turhautunut. Enni miettii vaan sitä, miksi se puhelin ei soi. Ja sitten kun se soi (tai piippaa), niin se piippaa ihan väärää ihmistä. SHIT! Typeriä päiviä. Miksi nämä ei vaan voisi jotenkin rullata tosi nopeasti ohi? Ja voisin herätä sitten siihen aamuun, kun en enää tuijota puhelinta ja makaa sängyllä turhautuneena ja kato valokuvia ja kuuntele typeriä biisejä. Hölmö ihminen. Hölmö nuori sydän.

Halloween-juhlat olivat ja menivät, enkä oikeastaan halua edes puhua siitä illasta. Turha tilanne, turha ilta. Otin lopulta taksin kotiin, jätin auton sinne pihalle ja maksoin 30 euroa taksimiehelle. Jannu antoi vielä sitäpaitsi alennusta, pysäytti mittarin ennen aikojaan. Kiitos siis siihen suuntaan, tosi mukavasti tehty. Jotenkin meininki meni vaan siihen, ettei jaksanu millään kattoa niitä ihmisiä. Ois voinu mennä toki nukkumaan, mutta siellä ei todellakaan ois saanut tarvittavaa rauhaa. Huomatkaa toki se, että mää pystyn nukkumaan aika jäätävässäkin metelissä. Aamulla kävin sitten vähän siivoilemassa kuitenkin ja hain autonkin sieltä pois. En edes yrittänyt illalla humaltua. Fiilis oli poissa.

Onko liian aikaista kuunnella joululauluja? Nimittäin minä olen tässä jo pari hetkeä kuunnellut My Chemical Romancen versiota tästä joululaulusta, tästä "All I wan't for Christmas is you". Ja Hennan kanssa ollaan kuunneltu automatkoilla ja laulettu aika pitkään jo Tiernapoikia.

En malta odottaa Xboxin saapumista... Ja niiden kirjojen!

TERVEISIÄ SALLASTA, TÄLLÄ ON JO LUNTA JA MINULLA ON VAALEANPUNAINEN JA VALTAVA HUPPARI! (MENIPÄ MUUTEN TYPERÄSTI NÄÄ KUVAT JA TEKSTIT YHTEEN HÖ)

so long and good night
so long and good night


Ei kommentteja: