3.11.2008

i'm the motherfucker of the year.


Se on villiä, kun alkaa suomentamaan sanatarkasti noita vieraskielisiä kirosanoja. Esimerkiksi nyt tuo minun otsikko, Mötley Crüen biisistä "Motherfucker of the year". "Olen vuoden mutsinnussija". Voi kauhistus. Ehkä siinä on kuitenki haettu vuoden vittupäätä tai vastaavaa.

Tilasin tänään vähän cd-levyjä! Posti on siis tuomassa kolme paketillista tällä viikolla. Pitäisi tulla kirjoja, xbox ja levyjä. Tilailin Mötley-himoissani muutaman levyn niiltä ja pari Hardcore Superstaria. Elän meikkirokkikautta. Paitsi että... Veikkaan kuitenkin sen kauden kestävän elämäni loppuun asti. Näyttää jo sen verran varmalta touhulta. Ja tuosta meiningistä oon tykänny jo pienempänä likkana. Joten mitäpä tuota itteänsä muuttamaan, vaikka vuosia tulisikin lisää. En halua edelleenkään kasvaa asialliseksi tädiksi, jolla on ne "perusjutut" elämässään ja kaikki on "ihan kivasti". Järkevä voi olla muutenkin. Silti menettämättä niitä asioita, jotka tuo sun elämään niin paljon.

Tein tänään yhtä biisiä. Se on vähän sellainen rallattelujuttu. Ihan mukava. Kokeilin vähän uusia juttuja näin niinkö laulajan kantilta. Jännittää vähän, toimiiko se.. Ääniala on kutistunut näin vuosien mittaan. Pikkutsubuna sitä nakkeli vaikka miten korkeita ääniä. Ny ei. Pitäis reenata ja harjauttaa tätä ääntä, että pystyis parempiin suorituksiin. Mutta puristamalla väännetyt äänet voi joskus kuulostaa helevetin hyvältäkin! Tarvii enää oottaa se Riina tänne Sallaan, että pääsee työstämään.

Käytiin Hennan kanssa istumassa reeniksellä. Soiteltiin ja kehiteltiin vähän ideoita. Se oli oikeastaan aika vaikeaa. Mie oon yrittäny ennenki tehdä toisen ihmisen kanssa musiikkia, mutta lopulta se on ollut kovasti vaikeampaa kuin yksin. Ehkä siinä saa uusia ja toisenlaisia näkökulmia biisiin, mutta mien osaa olla avoin siinä hetkessä. En saa ehkä mielipidettäni ulos, enkä uskalla kokeilla. Joten ihan selvästi mun täytyy työstää yksin. Ainakin vielä tässä vaiheessa. Jos ei riitä ni. Minkä teet.

Enkä ollenkaan pidä ilkeistä tunteettomista ihmisistä. Ne saa minut surulliseksi. Oon ollu jo hetken aikaa. Typerää, kun aina tykkään vaan niistä. Infona näin tähän loppuun.

call 911 or just hold me close

Ei kommentteja: