21.11.2008

would you please fall asleep holding my hand?

No jaa terve! Täytyy myöntää, että olen unohtanut tehdä kaikkea tällä viikolla. Tarkoituksena oli kirjoittaa äidinkielen essee, käydä keittelemässä mummolle kahvia ja ehkä käyttää sitä kaupassa, piti kirjoitella tätä blogia ja siivota (oonhuono) ja tehdä paljon ja lisää musiikkia. Kaikki noista jäi jotenkin puolitiehen. Mutta tämän viikon paras juttu (täällä Sallassa) on se, että raahauduin salille Hennan ja Elisan kanssa. Käytiin tuossa parina päivänä tunnin setit nakkelemassa ja toisena päivänä kävin myös tunnin mittasella lenkillä. Nyt viikonloppuna pitää ottaa vähän välipäiviä tähän, oon nimittäin _aika_jumissa_. Eilen oli vaikeaa jopa istua. Löysin itsestäni taas kerran mitä ihmeellisimpiä lihaksia! Pitäis nyt vaan jaksaa pitää tuo säännöllisenä. Otettiin tyttöjen kans pienoinen tavoite : kesällä 2009 uskallan laittaa bikinit päälle, ihan huoletta. Onnistuu!

Sain postista vähän alushousuja. Tilasin viidet alushousut, hintaa niille tuli 111 euroa. Älkää kysykö miksi, sillä en itsekään tiedä. Kuka ääliö ostaa monen kympin alushousut? o/

Niin se äidinkielen essee. Piti kirjoittaa se eilen, mutta näyttää vakavasti siltä, että se venyy viikonlopun yli. On nimittäin hiukkasen mielenkiintoisempaa ajateltavaa juuri nyt! Valitsin aiheeksi biisin, jonka sanoma/merkitys on muuttunut toisen tai useamman kuuntelukerran jälkeen. Otin Hassisen Koneen Muoviruusuja omenapuissa -biiiiisin. Sen lyriikka on nimittäin alkanut pikkuhiljaa avautua vasta edellisinä vuosina, mikä on ihan ymmärrettävää ottaen huomioon sen, että Hassisen Konetta aloin kuuntelee öbauttiarallaa 10-vuotiaana.

Mietittiin tänään Hennan kanssa uusia tatuleerauksia. Tekis mieli ottaa tuonne alahuulen sisäpinnalle jotain. Hähä, se ois niin siisti. Aattelin, että kun tuolla Kemin Koodikeikalla on tatuointi- ja lävistyspiste, niin vois käydä nakkelee jonku korun vaikka siinä keikkaloisen jälkeen. Oon halunnu kielihässäkkää jo pienen tovin. En itelleni kyllä muita erityisen näkyviä lävistyksiä ottais, en osaa olla. Mutta kielilävistys ois erittäin tervetullut. Tai joku muu, joka on tuolla vaatteiden alla. Ja nyt ois hyvä sauma ottaa se lävistys, kun ei keikkoja tai studioita oo aikoihin. Ei tulis sössöä. Tatuointia en siellä Kempossa millään ottais, sillä oon vähän aatellut, että teen kaikki samalla tatuoijalla. Elikkä Partasella Rovaniemellä, niinku oon tähänkin asti ottanut. Suosittelen !

Tää on ihan älytöntä. Heräsin joskus aamuyöllä ja olen valvonut siitä asti. Ei ole uni oikein napannut. Sain minä nukuttua ehkä sen kolme tai neljä tuntia, mutta sitten vaan loppui. Heräilin ja keittelin kahvia. Meikkailin rauhassa, laitoin vähän tukkaa ja kuuntelin musiikkia. Keskellä yötä. Mikä ihme muhun on tullut? ...

Tännään kuitenkin Rovaniemelle taasen. Vähän mutsia ja kissoja moikkailees ja vähän kaikkea muutakin siinä sivussa. Tykkään kyllä noista reissuista jo siinäkin mielessä, että pitkät automatkat on niin rentouttavia. Eihän tuo kestä kuin pienen hetken verran, verraten esimerkiksi Salla-Helsinki -väliin. Mutta pari tuntia kuiten. Hyvää musiikkia ja ajatuksia ja ajelua ja. Ohan se elämä heleppoa.

Nyt Enni käy vähän pelaamassa Call of Duty nelosta Veteran -tasolla (mikä on kamalaa, koska kuolen heti) ja lähtee sitten kouluilemaan. Ainiin, pitää käydä hakee Tony the Beat kans ko se raukka tuhos jalkansa liukastelemalla.

Take care!

i can't concentrate until i make you mine.

Ei kommentteja: