13.11.2008

would it be beautiful, or just a beautiful disaster?

Jahas päivää. Tänään käytiin mutkat Oulussa, jossa näin mm. Saanaa ja Tonia! Oli mukavaa. Käytiin syömässä Hennan ja Jussin kanssa, minkä jälkeen shoppailtiin itsemme kuoliaiksi. Itse ostin peruspaitoja, joita mulla on todellakin liian vähän. Sukkia! Laukku! Vähän koruja! Kaksi kirjaa (Iggy, Slash) ja uuden hajuveden. Vanhat alkoivat olemaan jo suht finaalissa. Ostin myös pikkusiskolle vähän synttärilahjaa Body Shopista. Piti käydä hakemassa Kullakselta korvatulpat, ettei kuulo mene reenaillessa. Päädyin kuitenkin testailemaan akustisia kitaroita, joista yksi herkullinen lähtikin sitten mukaani! Soundi ei oo turhan lankku ja se tuntuuki kivalle, kielet on aika alhaalla. Olen ihan innoissani siitä. Nyt ei muuta kiinnostaisi tehdä kuin soitella kitaraa!

Taidan ottaa akkarin messiin Rovaniemelle. Ehkä siellä ehtisi tehdä vähän musiikkia. Huomenna kuitenkin Slap Betty!, jota ootan innolla!

Selostus jäi lyhyeksi, mutta väsy vie voiton. Vaelsin nimittäin tämän päivän vain kahden tunnin yöunilla. Ei pitäisi valvoa ja mietiskellä hölmöyksiä. Ja tuo mun satukirja (Mötley Crüen Dirt) ei ainakaan väsytä yhtään, vaan pakottaa lukemaan "vielä seuraavan sivun".

Ei kommentteja: