6.11.2008

ja me seisomme führerin puolesta. mutta kuka tuo führer on?

Päivällistä. Tässä aattelin purkaa vähän ajatuksiani taas kerran. Mietittiin tuossa päivällä tyttärien kanssa yhtä outoa juttua. Nimittäin koulusta lähtiessäni jouduin pihalla oottelemaan ja varomaan poroja. Tyypit vaan hengailee keskellä tietä ja etsii syötävää lumen alta. Onkohan samaa ongelmaa koskaan muissa Suomen kouluissa? Että poroja hengailee pihalla.

No mutta kuitenkin... Olen päivätolkulla etsinyt naista. Koristamaan käsivarttani siis! Olen selaillut erilaisia tatuointimallisivustoja löytämättä täydellistä tyttöstä. Joten ajattelin ehkä sittenkin pistää jotain muuta jäätävää. Ihan vain siksi, koska haluan alkaa työstämään tätä vasenta kättä HETI. Oon halunnut pääkalloja jo pitkään. Ehkä teen jotain sen tyyppistä! Pitäis vaan osata piirtää.

En millään malttaisi odottaa huomista! Käyn säätää tukalle jotain ja sen jälkeen täytyy hakea Rhino Kuusamosta. Ja sitten... kauan odotettu... treenituokio. Ja uusia biisejä. Ollaan Hennan kanssa (ja myös yksinään omilla tahoillamme) työstetty uutta Stalingraadia koko viikko päivittäin. Ja sitä ennenkin kyllä. Ihan kivaa, että Hennakin on tarttunut kitaraan ja alkanut vääntää musaa. Helpottaa mun taakkaa, mutta toisaalta pidän siitä taakasta. Ja muiden mielipiteitä ja ajatuksia on aina ihan mukava (tiettyyn pisteeseen asti) ottaa vastaan.

En ole vieläkään saanut postia. Toivottavasti ainakin uudet levyt tulee huomenna, olen kyllästynyt kuuntelemaan youtubesta. Ja autossa kuuluu vaan Kristiina Braskia. Ny ei oo sellanen fiilis.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Porot on kyllä sellasia luupäitä jotka tekee mitä haluaa. Tiedän kyllä. Sallan läheltä kun olen itekkin alunperin kotosin, ja isä on poromies :D Vaan eipä niitä kyllä täälä Oulun seudulla pahemmin näy, varsinkaan koulujen pihalla.

Oletkos katsellut art nouveau-tyylisiä typyköitä, voisvat olla aika hienoja tatuoituna.

Onnea biisien tekoon!

Henry kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.